AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Regulament Cupa

In jos 
AutorMesaj
sKyNNNNtt ;x !

avatar

Mesaje : 57
Data de înscriere : 05/08/2011

MesajSubiect: Regulament Cupa   Joi Aug 11, 2011 9:28 pm

Art. 1 - Inscrierile

1.1 - Fiecare echipa trebuie sa contina minim 3 si maxim 4 jucatori.
1.2 - Numele echipei si nick-urile jucatorilor nu se vor schimba pe parcursul competitiei.
1.3 - Organizatorii vor decide daca o echipa va fi acceptata sau respinsa.

Art 2 - Structura competitiei

1.1 - Vor fi de la minim 16 echipe in sus
1.2 - In cadrul grupelor se va juca un singur meci cu aceiasi echipa.
1.3 - Primele 2 echipe din fiecare grupa se vor califica in faza eliminatorie.

Art 3 - Desfasurarea meciurilor

3.1 - Meciurile se desfasoara pe serverul pus la dispozitie de catre organizatori.
3.2 - Hartile jucate pe parcursul competitiei vor fii de_dust2, de_inferno, de_nuke si de_tuscan intr-o ordine aleatoare.
3.3 - In cadrul meciului se vor juca 30 de runde (15 CT, 15 T).
3.4 - In cadrul grupelor, o echipa este declarata castigatoare si primeste 2 puncte atunci cand castiga 16 runde dintr-un meci. Daca meciul se termina 15-15, este considerat egal si fiecare echipa primeste 1 punct. Echipa invinsa nu primeste niciun punct. Meciurile se vor desfasura pana la sfarsit, numarul rundelor castigate si pierdute reprezentand al doilea factor de departajare dupa numarul de puncte.
3.5 - Dupa terminarea grupelor, in meciurile eliminatorii, cand o echipa castiga 16 runde dintr-un meci este declarata castigatoare si va trece mai departe in cadrul competitie, meciul fiind considerat incheiat. In cazul in care meciul se termiina 15-15, se vor juca 6 runde (3 CT, 3 T) pentru a se decide castigatoarea. In cazul in care este din nou egalitate, se vor juca alte 6 runde la fel pana cand una dintre echipe va castiga.
3.6 - Un admin delegat de organizatori va supraveghea desfasurarea meciului.
3.7 - Comanda "say" se va folosi doar pentru comunicarea intre jucatori pentru replicile formale precum hf, gl, gh, gg. In rest se va folosi "say_team". Pentru a discuta cu adminul folositi "say_team@".
3.8 - Inaintea inceperii meciului are loc runda de smoke (vezi Art 3.8.1). Dupa runda de smoke, are loc runda de cutite, in care jucatorii se vor bate doar in cutite in locul de pe harta desemnat de catre admin. Castigatorii acestei runde aleg daca vor incepe meciul ca T sau CT.
3.8.1 - Runda de smoke este o runda in care adminul desemneaza un singur jucator care va arunca un singur smoke intr-un loc desemenat de catre admin undeva pe harta, iar toti jucatorii vor face o poza acelui smoke pentru a o prezenta la sfarsitul meciului, in cazul reclamatiilor.
3.9 - Dupa inceperea primei runde, toti jucatorii au obligatia de a folosi comanda "record [nume demo]" pentru a inregistra un demo pe tot parcursul meciului. In cazul reclamatiilor ulterioare meciului, daca un jucator nu are demo-ul, echipa sa va fii descalificata.
4.0 - Intr-o runda aveti dreptul de a cumpara un he, 2 flashuri si un smoke, nimic mai mult in cazul grenadelor.

Art 4 - Prezentarea la meciuri

4.1 - Echipele trebuie sa se prezinte pe server cel putin cu 5 minute inainte de ora stabilita din ziua meciului.
4.2 - Daca o echipa nu prezinta doi jucatori pe server, timp de 10 minute de la ora programata a meciului, arbitrul va incheia meciul cu scorul 30-0 (forfeit) in defavoarea echipei in cauza. Daca nicio echipa nu reuseste sa prezinte doi jucatori pe server, in acest interval, ambele echipe vor pierde meciul cu scorul 30-0 (forfeit dublu).
4.3 - Daca pe parcursul meciului, un jucator este deconnectat din motive obiective si care nu tin de el, se va folosi comanda "pause" pana la reintrarea sa, dar nu mai mult de 10 minute cumulate pe meci. Daca jucatorul nu reuseste sa reintre pe server, echipa ramasa incompleta va pierde rundele ramase de jucat.
4.4 - Daca o echipa nu prezinta sub forma de 3 insi la un meci vor pierde meciul prin forfeit cu 30-0

Art 5 - Coduri, bug-uri, exploit-uri

5.1 - Se interzice folosirea oricarui program care interfereaza in orice fel cu engine-ul jocului.
5.2 - Se interzice orice exploit al engine-ului jocului sau modificare de fisier a jocului. Aceastea includ, dar nu se limiteaza, la: flash-bug, no-flash, no-smoke, map-swimming, boost-ul prin textura, privirea prin, peste sau pe sub textura, plantarea bombei in locuri in care nu poate fii vazuta sau auzita, silent defuse.
5.3 - Se interzice folosirea setarii video 16bit. Verificarea se face conform Art 3.8.1.

Art 6 - Sanctiuni

6.1 - Contraventiile mentionate la Art 5.1 se pedepsesc prin descalificarea echipei si pierderea meciului cu scorul de 30-0 pentru echipa in cauza.
6.2 - Contraventiile mentionate la Art 5.2 se pedepsesc prin avertizarea echipei si intoarcerea a 3 runde din scorul final al meciului. La doua avertismente, echipa pierde meciul cu scorul de 30-0.
6.3 - Contraventiile mentionate la Art 5.3 se pedepsesc prin pierderea meciului cu scorul de 30-0 de catre echipa/echipele in cauza.
6.4 - Injuriile, de orice natura, in orice limba, prescurtate sau neprescurtate, verbale sau simbolice, se sanctioneaza cu excluderea echipei din competitie.
6.5 - Folosirea unui jucator care nu se afla in lista jucatorilor inscrisi ai unei echipei, va rezulta in pierderea meciului cu scorul de 30-0 pentru echipa in cauza. Mentiune: un jucator poate fii inscris doar intr-o echipa.

Art 7 - Hartile

7.1 Hartile vor fi :
de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_tuscan
72. Ordinea hartilor va fi stabilita de catre organizatori .
7.3 de_dust2 : toata harta
7.4 de_inferno : toata harta
7.5 de_nuke : totul - toata harta
7.6 de_tuscan : toata harta
7.7 de_train : toata harta

Art 8 - Dispozitii finale

7.1 - Necunoasterea acestui regulament nu reprezinta o scuza si nu va scuti pe nimeni de nicio pedeapsa.
7.2 - Participarea in aceasta competitie este gratuita si reprezinta un privilegiu, nu un drept.
7.3 - Contestatiile se pot face pe forum, dupa terminarea meciului, in maxim 24 de ore.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament pe parcursul timpului si orice abatere de la regulament, reclamata cu dovezi va fi pedepsita!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Regulament Cupa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 ::   ::   :: Cupa 2 VS 2 :: Inscriere-
Mergi direct la:  
Red-Zone Community Top66 StatisticiRed-ZoneComunitatea ImPaCtHigh Area
creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit